Breaking News

Bangladesh Police Sub Inspector Job Circular 2017

Bangladesh Police Sub Inspector Job circular 2017. Bangladesh Police published Sub Inspector Job Circular 2017. Bangladesh police will recruit new cadets non-armed Sub Inspector.

Check Also

Family Planning Job Circular 2017 Faridpur

Family Planning Job Circular 2017 Faridpur has been published recently.  Under the Ministry of Health …

One comment

  1. Hyvä kriittinen kirjoitus.Ymmärrän myös toista näkökantaa, jos ylilyönnit jätetään pois. Perinteisen avioliiton merkitys muuttuu, jos parisuhteen rekisteröimistä aletaan kutsua avioliitoksi. Itse olen sitä mieltä, että kaikilla pitää olla samat juridiset oikeudet, on kyse homo- tai heteropareista. Jos nämä oikeudet toteutuvat, niin miksi avioliittolakia pitäisi muuttaa sukupuolineutraaliksi? Minun mielestäni samaa taikinajuurta kuin "kansakoulun" joulujuhlien muuttaminen &qrki;usoomusneutuaaleikst".Ei perinteitä pitäisi heittää pesuveden mukana, jos asian juridinen puoli voidaan hoitaa muuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *